volg ons
vertel over ons

over ons

Veertig jaar vertrouwen

Autobedrijf Harry Nijboer is een begrip in Lemelerveld en de regio. Als 17-jarige jongen startte Harry Nijboer met sleutelen aan auto’s in de schuur van zijn vader. Uiteindelijk resulteerde dat in zijn eigen autobedrijf. Inmiddels is het garage- en autobedrijf uitgegroeid tot een florerend en vertrouwd bedrijf in de regio. De sfeer: vriendelijk, betrouwbaar en gericht op duurzame klantenrelaties.

Sinds begin 2011 heeft Autobedrijf Harry Nijboer een mede-eigenaar. Frank Overgoor, die al elf jaar ervaring heeft in het bedrijf, is toegetreden tot de directie. Daarmee is het bedrijf klaar voor de toekomst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
    Harry Nijboer   Frank Overgoor  

Alles-in-één

Tevreden klanten daar houden we van. Daarom maken wij graag tijd voor u. Binnen ons bedrijf ontmoet u een enthousiast team dat zich volledig voor u inzet. En dat is iets meer dan het schenken van een uitstekend kopje koffie. Om u echt helemaal van dienst te kunnen zijn hebben wij onze diensten flink uitgebreid met GlasGarage Lemelerveld en Airco Service Lemelerveld. Alle diensten op één plek. Autobedrijf Harry Nijboer biedt u een breed dienstenpakket, heeft goede openingstijden, is uitstekend bereikbaar en scoort hoog op betrouwbaarheid en (klant)vriendelijkheid. Autobedrijf Harry Nijboer is niet de goedkoopste, maar wel de beste!  

Autobedrijf Harry Nijboer
Handelsweg 2
8152 BN Lemelerveld
tel.: 0572 - 37 87 50

Personal Site