volg ons
vertel over ons

Aircoservice 

Nieuwe koele service

Autobedrijf Harry Nijboer wil graag een compleet servicepakket aanbieden.  75 procent van de door ons afgeleverde auto’s bezitten een airco.
Vanaf 1 januari 2011 hebben wij een nieuwe afdeling toegevoegd aan ons bedrijf te weten: Airco Service Lemelerveld. Twee van onze medewerkers
zijn opgeleid tot specialist op het gebied van airconditioning systemen voor alle merken auto’s. Een belangrijke aanvulling voor u als onze klant.
Wist u dat schade aan een auto-airco door achterstallig onderhoud behoorlijk in de papieren kan lopen? Door geregeld uw airco te laten voorzien van nieuw koudemiddel en de filters, het systeem op lekkage en de compressor door ons te laten controleren kunt u dat voorkomen.

 

 

“Ruiten die niet beslaan, bestaan”

Iedere monteur kan in principe aan een airco sleutelen. Of hij nou verstand van airco’s heeft of niet. Wij vinden dat onverstandig en zijn ons gaan verdiepen in de techniek en de materie van airco-systemen. Hiervoor hebben we een opleiding gevolgd bij een grote toeleverancier op het gebied van airco-onderdelen. Deze is ook specialist in airco-onderdelen die door dat bedrijf zelf worden geimporteert. Van een compressor (het hart van een airco) bijvoorbeeld, kunnen wij ook losse onderdelen vervangen. Vaak wordt door dealers de compressor ten onrechte geheel vervangen en door middel van levering van losse onderdelen bespaart de klant een hoop geld. Door de  gevoeligheid van de elektronica in airco-systemen wordt controle en diagnose steeds belangrijker. Ruiten kunnen beslaan, een airco kan lawaai maken bij inschakeling en kan gaan stinken door bacteriën en schimmels die irritaties geven aan de luchtwegen. Onderhoud aan het systeem is erg belangrijk om defecten en vroegtijdige vervanging van de complete compressor te voorkomen. Dat zijn namelijk dure grappen “Een goed onderhouden airco houdt je fitter en gezonder en is beter voor je portemonnee!”

Autobedrijf Harry Nijboer
Handelsweg 2
8152 BN Lemelerveld
tel.: 0572 - 37 87 50

Personal Site