GlasGarage Lemelerveld

Sterretje? Wacht niet te lang met repareren!

Onder de naam GlasGarage Lemelerveld repareert Autobedrijf Harry Nijboer alle schadereparaties van autoruiten. Preventief een scheurtje of sterretje laten herstellen is in bijna alle gevallen de beste oplossing. Wanneer u te lang wacht met reparatie kan een sterretje of barst uitgroeien tot een grote barst. Een grote barst kan niet meer gerepareerd worden, vervanging van de ruit is dan de enige oplossing. Wanneer repareren niet meer mogelijk is kunnen wij dankzij onze glasspecialist uw ruit vervangen. Vaak is reparatie vanaf een WA+ verzekering helemaal gratis. GlasGarage Lemelerveld handelt alles rechtstreeks voor u af met uw verzekering.


Door een barst komt de kooiconstructie van de auto in gevaar! | Jeremy Hullen – Glasspecialist bij Autobedrijf Harry Nijboer


Het gevaar van een beschadigde ruit

Jeremy werkt al jaren als monteur bij Autobedrijf Harry Nijboer en heeft  zich gespecialiseerd in ruitherstel en ruitvervanging. “Beginnende sterretjes of scheurtjes kan je beter laten repareren”, adviseert de glasspecialist. “Wat de mensen vaak niet weten is dat een autoruit deel uitmaakt van de kooiconstructie van een auto. Een grote barst of scheur kan de stabiliteit van de constructie in gevaar brengen. Tijdens de opleiding heb ik de kneepjes van het ruitenvak geleerd. Als de klant een sterretje in zijn ruit heeft dan boor ik het sterretje uit en vul dat met een synthetische hars. Finishhars erover en binnen drie uur is de behandelde ster of scheur weer net zo hard als de oorspronkelijke ruit. Het glas is weer oersterk en veilig en je ziet er bijna niks van.”