Over ons

Autobedrijf Harry Nijboer is een begrip in Lemelerveld en omstreken. Als 17-jarige jongen startte Harry Nijboer met sleutelen aan auto’s in de schuur van zijn vader. Uiteindelijk verruilde Harry de schuur voor zijn eigen allround garage en autobedrijf en groeide Autobedrijf Harry Nijboer uit tot een vertrouwd bedrijf in de regio. In 2011 is Frank Overgoor na elf jaar ervaring in het bedrijf toegevoegd aan de directie van Autobedrijf Harry Nijboer.

Naast officiële Suzuki-dealer zijn wij ook het juiste adres voor de aanschaf en het onderhouden van nieuwe en gebruikte auto’s inclusief bedrijfswagens van alle vertrouwde merken. Wat wij belangrijk vinden: vriendelijkheid, betrouwbaarheid en duurzame klantenrelaties, daarom staat de klant altijd bij ons op nummer één. Autobedrijf Harry Nijboer laat je niet staan!


Alles in één

Tevreden klanten daar houden we van. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, naast het gebruikelijke kopje koffie hebben wij daarom onze diensten flink uitgebreid met GlasGarage Lemelerveld en Airco Service Lemelerveld. Dankzij onze specialisatie in glas- en airco reparatie zijn wij een allround garagebedrijf en kunnen wij u alle diensten op een plek aanbieden. Auto’s van alle merken worden door ons team snel en vakkundig gerepareerd en onderhouden met de meest geavanceerde apparatuur. Onze monteurs volgen de laatste ontwikkelingen in de automotive op de voet en waar nodig volgen zij cursussen en bijscholing. Ons gespecialiseerde team brengt en houdt uw auto weer in topconditie.


Nieuw of gebruikt?

Als officiële Suzuki-dealer vindt u natuurlijk in onze showroom een keur aan nieuwe modellen van deze Japanse gigant. Zoekt u geen nieuwe auto maar wilt u een mooie gebruikte, tweedehands auto dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. In de showroom staan vele modellen van bekende automerken. Al onze occasions worden uitgebreid gecontroleerd en daarna pas vrijgegeven voor verkoop. Neemt u vooral een kijkje op deze website naar de beschikbare occasions. Zoekt u iets specifieks, een speciaal model dat niet in onze gebruikte autolijst te vinden is? Laat het ons dan weten! Wij helpen u graag met het vinden van uw nieuwe auto.

Harry Nijboer

Frank Overgoor